skatingidea logo

Al campionato di Catalunya 2014 in testa Olot e Sant Celoni.

SHARE

Come descritto nello scorso articolo, le gare spagnole sono già arrivate al culmine lo scorso week end col campionato di catalunya dove ha visto ai vertici nei grandi gruppi i campioni del mondo cp Olot  e nei piccoli gruppi il Cp Sant Celoni diretto da Jaume Pons.

El CPA Olot, CP Sant Celoni, CPA Tona i Reus Deportiu van ser els grans triomfadors del Campionat de Catalunya de Grups Xous celebrat al pavelló Barris Nord de Lleida. Hi van participar gairebé un miler de patinadors de 50 clubs.En grups grans, el CPA Olot amb la peça “Respira” es va imposar al Reus Deportiu i ambdós conjunts juntament amb el 3r classificat, el CP El Masnou, van exhibir un gran nivell de patinatge, confirmant la progressió constant del patinatge artístic català, dominador en els darrers anys de les competicions internacionals d’aquesta modalitat.

En grups petits el guanyador en aquesta edició va ser el CP Sant Celoni representant “Pel meu 40 aniversari…” davant del CP Blanes i el CH Juneda de Lleida. En el xou juvenil el CPA Tona va ser el campió per tercer any consecutiu amb la peça “Five o’clock” per davant de Reus Deportiu i CPA Olot.
En Quartet triomf pel Reus Deportiu amb “ Jo, jo mateix i la meva ànima” per davant de CP El Masnou i FPUEB Vilanova.
Schermata 2014-02-07 alle 10.32.31

Ultimi articoli

share

DISCOVER