Anteprima video, i nuovi programmi dei gruppi spagnoli show 2010

Qui di seguito vi linko un bellissimo video-articolo sul campionato di catalunya (simile al nostro campionato regionale veneto show e precision) dove potrete vedere in anteprima lacuni passaggi dei programmi di agra più belli dei gruppi Olot, Sant Celoni, Reus e Blanes… non perdetevelo!

QUI IL VIDEO

QUI I RISULTATI DELLE GARE
La competició de Xou Petits va estar marcada per la participació d’un gran nombre de grups. Els vencedors d’aquesta modalitat van ser el
C.P.A. Blanes Fundació Privada amb una coreografia d’Aurora Navarro titulat“Avui Volaré” . Destacar la seva gran originalitat amb la inclusió d’uns elements innovadors: estels de colors sobrevolen la pista emocionant el públic amb la seva vistositat.
Medalla d’argent pelC.P. Sant Celoni,actuals campions d’Europa, amb“Auch!!” excel•lent coreografia i domini de treball de peus amb forta càrrega emotiva.
El tercer lloc per “Torna” de la Fundació Vilanova elegant coreografia de Mª Carme Garcia amb un elaborat treball de peus en un context força emotiu: l’esperat retorn d’un ésser estimat.

En la categoria grups grans l’or va ser pels pel cinc vegades campió del món el C.P.A Olot on l’entrenador i coreògraf Ricard Planiol ha tornat a marcar un estil propi amb “Pas Obert” .
El segon lloc del podi ha estat pel C.P. El Masnou amb “Mou_me i Mira’m” on des de la foscor emergeixen un grup d’ulls que observen un original calidoscopi de llums i colors .
Amb una original presentació tant tècnica com artística els tarragonins delReus Deportiu han aconseguit el tercer lloc amb “Clonació: buscant la dona perfecte” patinatge precís i presentat amb velocitat buscant de forma artística una dona ideal inexistent.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Renovatio : Energia e attrito l’impossibile moto perpetuo

Renovatio : energia e attrito l’impossibile moto perpetuo 5to classificato categoria piccoli gruppi Campione ...

looking for collaborators – buscando colaboradores

ciao a tutti cerco aiutanti collaboratori, autori, linkatori di news etc. con il mio ...

In cima agli short solo Italia, sul podio anche nella Solo dance.

TUTTI I RISULTATI QUI Oggi diretta dalle 17.45 ora italiana! 14:30 – Inline Masculino ...