skatingidea logo
Cerca
Close this search box.

Campionati regionali SPAGNA – Catalunya

SHARE

Come per l’Italia anche in Spagna iniziano questo mese i primi campionati di pattinaggio spettacolo, in particolare, la regione catalana sfodera come ogni anno i migliori gruppi del settore come il CPA Olot, Reus Deportiu, il Patinaje El Masnou e molti altri.

Campionato regionale di Catalunya – VIC 2016
INFO

La cita més esperada del patinatge artístic va tenir lloc el cap de setmana passat, 30 i 31 de gener, al pavelló Castell d’en Planes de Vic en les modalitats de Quartets, Grups Petits, Juvenils i Grups Grans.

El Pavelló Castell d’en Planes de Vic va quedar petit per acollir les més de 5.000 persones que durant el cap de setmana van passar pel pavelló, amb tot el que això comporta a nivell d’organització, que va liderar el CP Osona amb més de 50 voluntaris que van fer del Campionat d’una gran jornada.

Amb un total d’uns 750 patinadors, distribuïts en 64 grups, procedents de les 4 territorials, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, distribuïts de la següent manera:

Categoria Barcelona Girona LLeida Tarragona
Quartets 8 6 1 1
Grups Petits 7 5 4 4
Juvenils 8 6 1 2
Grups Grans 6 5

En Quartets, destaquem el primer classificat, amb el programa “MARIA” del CP Parets que reunia tots els requisits d’un programa de Xou amb una clara projecció internacional. Amb molt bon nivell tècnic van ser les actuacions del segon i tercer classificat amb els programes “INDIGÈNES” del Reus Deportiu i “CAOS” del CP El Masnou.

Pel que fa als Grups Petits, brillant actuació del primer classificat, el CP Sant Celoniamb el programa “ÈBRIES DE DADES” del que destacaríem no només la qualitat tècnica, sinó també la interpretació. La segona plaça va estar molt disputada, amb victòria final pel CP l’Aldea amb el programa “M’HAS DE DIR ALGUNA COSA” que ens van delitar amb originals elements i un sorprenent final. La tercera plaça va ser pel programa “24 HORES” del CPA Ripollet, grup del qual cal destacar la gran evolució que han tingut darrerament que els ha permès consolidar-se com un gran xou amb una gran projecció.

Pel que fa a JUVENILS l’or va anar a parar al grup del Reus Deportiu amb el programa “El vestit nou de l’emperador”, que ens van oferir una divertida i animada actuació amb una execució molt bona tant a nivell tècnic, com la posada en escena. El segon lloc va ser pel grup “Benvinguts al Circ” del CPA Olot, que també ens varen delectar amb un simpàtic programa, amb espectacle i velocitat que deixa entreveure el gran potencial del grup. El tercer classificat va ser el grup del CP Bescanó, amb l’actuació “Fil de llum”. Els seus patinadors van realitzar una correcta i elegant interpretació del programa, amb una bona tècnica de grup, que bé els hi va merèixer el bronze en el campionat català.

Per últim, vàrem tancar la jornada amb l’actuació dels grups Grans, que ens va deixar amb una més que agradable sensació després de poder gaudir de la impecable i extraordinària execució de l’actual campió de Catalunya, amb el programa “Treu-me d’aquí” del CPA Olot, que els va valer un cop més l’or absolut després de l’actuació oferta, en la que es va apreciar que aquest grup cada vegada supera l’actuació de l’any anterior, amb sorprenents elements coreogràfics, música més que encertada i moviments executats de forma espectacular i precisa pels seus integrants. La més que merescuda plata, va anar a parar al grup del CPA Girona, amb “Mitjanit”, aquest grup ens va delectar a tots amb una emotiva i perfecta actuació, plena de factors i elements supressius i amb una impecable execució per part de les seves patinadores. Sense dubte una actuació digna de la 2ª plaça en la competició. El bronze va ser pel grup “Cos d’arbre” del Masnou PA, que com ja ens te acostumats en els darrers anys, ens van fer gaudir d’una gran actuació, tan a nivell tècnic com en l’àmbit interpretatiu. Un grup més que consolidat que sap plasmar perfectament el missatge que es vol transmetre al públic amb els seus programes.

Entre el gran nombre d’autoritats polítiques i federatives cal destacar la presència de Gerard Figueras, Director General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, Titi Roca, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vic i Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge.

RISULTATI FINALI – Consulteu totes les classificacions del Campionat

FOTO DEL CAMPIONATO


 

Vediamo a seguire le gare di ogni provincia con relativi nuovi programmi di gara.

BARCELLONA
El dissabte amb tot preparat per part de l’organització, del Club Patí d’Osona i de la Territorial de Barcelona, el pavelló de Vic donarà la sortida a les 16:15 h al major espectacle del patinatge.
El parquet del pavelló del Castell de Planes de Vic reunirà novament aquest any a més de 500 patinadors pertanyents 33 clubs de Barcelona els quals ens interpretaran 46 coreografies diferents.
OrariGruppi partecipanti – RISULTATI QUARTETTI GRANDI JEUNPICCOLI

GIRONA
S’han venut 3.000 entrades pel Campionat Territorial de Grups Xou. Es vendran anticipades a través de fecapa.koobin.com fins el dijous dia 14
Esperem tornar a emplenar el Pavelló de Fontajau. Les entrades que quedin, es posaran a la venda el mateix dia de la competició als preus estipulats.
INFO  – PICCOLI QUARTETTIGRANDI JEUNESSE

TARRAGONA
El proper dissabte dia 16 se celebra a Tortosa el Campionat Territorial de Groups Xous.
INFO – GRUPPIRISULTATI

LLEDIA
RISULTATI


      • CAMPIONATI NAZIONALI
        XV-CAMPEONATO DE ESPAÑA DE GRUPOS – SHOW – 2016
        26 y 27 de Febrero de 2016 -Vilanova i La Geltrú – Fundación Vilanova
        GRUPOS-SHOWS, en sus dos categorías, Grandes y Pequeños

Ultimi articoli

share

DISCOVER